Menu

Over mij

Natuurgeneeskunde Noord is mijn praktijk voor Natuurgeneeskunde, Orthomoleculaire en Lichaamsgerichte therapie. Ik studeerde af aan de Hogeschool voor Natuurgeneeskunde in Bloemendaal en volgde daarna nog een extra opleiding bij Ortholinea in Orthomoleculaire geneeskunde.

Bovendien werkte ik in de afgelopen jaren in Afrika, Azië en Latijns Amerika waarvan ik de kennis en ervaring van Niet Westerse Culturen integreer in mijn aanpak.

Veelal gaat dit over een andere zienswijze naar de dagelijkse werkelijkheid en een bredere kennis van voeding en rituelen die bijdragen aan je welzijn.

Tijdens mijn werk in Afrika Azië en Latijns- Amerika met culturele projecten kwam ik in aanraking met allerlei vormen van Natuurgeneeskunde. Veelal waren die geïntegreerd in rituele vormen of ingebed in de gemeenschap als traditie overgedragen van generatie op generatie. De huidige farmaceutische industrie maakt gebruik van deze kennis en patenteert planten of medicijnen alvorens ze zelf te testen en produceren.

De synergie tussen gezonde voeding, natuurlijke medicijnen en leven in harmonie is de sterkste vorm van geneeskunde.

Heb je meer interesse kijk dan op www.tierra-espiritual.nl

Bolivia Berith